Voutje, bedankt - Easy-liner

Ga naar de inhoud
Informatie
Voutje, bedankt.
Voutje, bedankt

Materialen moeten voldoen aan bepaalde eisen, auto's van vier jaar oud moet worden gekeurd. Mensen krijgen opleidingen om met deze materialen te werken en auto's te keuren.

Natuurlijk geldt dit ook voor de installatie branche. Een bedrijfstak waar de veiligheid centraal moet staan. Maar ook hier wordt er een zo af een toe loopje genomen met het gebruik van materiaal en veiligheid.


Hoe herken ik een voutje
Aanpassing dak kapje
"Er moest iets aan gedaan worden, maar hoe zou ik dat nou toch moeten doen??"
Aanpassing dak kap
Dit kanaal heeft aan de bovenzijde een dichte plaat. Bij een nieuwe Hr-ketel moet het rookgaskanaal door de bovenkant heen gevoerd worden. En niet de kap beschadigen en dan naar de zijkant. Overigens was het kanaal niet eens vervangen of gerenoveerd.
Concentrische dakdoorvoer
Afvoer vervangen en hierdaar wat vergeten. Een tussenstuk met een tussen oplossing?
Nutteloze constructie
Hier zijn concentrische afvoeren geplaatst op de dak kap. Dit heeft natuurlijk geen enkele zin. Werd alleen gebruikt als afvoer. De lucht toevoer werd nog steeds geregeld in de dak kap. Bovendien waaide ze regelmatig weg.
Oeps
Hier is de gehele bovenkant van de kap verwijderd en de nieuwe doorvoeren vast geplakt op een lagere plek. De kans op lekkage en daardoor waterschade in de woningen is behoorlijk toegenomen.
Adresgegevens

Easy-Liner B.V.
Opaal 330
3316 LE Dordrecht
Contactgegevens

Tel: 078-2049327
E-mail: info ed easy middenstreepje liner punt nl
Volg ons op Facebook!
Bedrijfsgegevens

KVK: 58500472
BTW: NL853065962B01
Bank: NL27INGB0006092880
Website designed and made
by Easy-liner (C) 2023
Terug naar de inhoud