Hemelwaterafvoer - Easy-liner

Ga naar de inhoud
Toepassingen
Hemelwaterafvoer
.
Hemelwaterafvoer

Een nieuwe afvoer zonder breekwerk

In sommige gebouwen zit de verticale hemelwaterafvoer ingebouwd. Normaal gesproken zijn die gemaakt uit staal, beton of asbestbeton. Vaak raken de buizen beschadigd door corrosie of door bewegingen van het gebouw. Zulke beschadigingen zijn moeilijk te repareren. In veel gevallen moeten de muren opengebroken worden. Met Rain Flex ® lost u uw lekke afvoerproblemen handig op.

Vijand nr.1: Corrosie

De gebogen afvoerbuis aan de bodem van de liner moet wel bestand zijn tegen corrosie. Daarom werken we met bijvoorbeeld polyethyleen of PVC voor die onderdelen. Het regenwater bevat immers schurende bestanddelen die geen schade toebrengen aan de verticale wanden, maar wel aan gebogen en horizontale stukken.

Daarnaast is het ook belangrijk dat de toevoermond op het dak perfect uitgevoerd is, zodat de aansluiting aan de dakisolatie naadloos is en er geen water onder kan komen. Onze installateurs werken met de grootste zorg om zulke problemen uit te sluiten.

Renovatie van asbesthoudende hemelwaterafvoer.

Bij de installatie van FuranFlex blijft de bouwkundige schoorsteen intact. Ons afvoersysteem is dus ideaal wanneer u een asbesthoudend kanaal wil renoveren. Er zijn geen afbraakwerken en dus komen de schadelijke asbestdeeltjes niet in de lucht terecht. Op geen enkel moment komt de omgeving in direct contact met het asbesthoudend kanaal. De installatie verloopt volledig veilig.

Easy-liner B.V. biedt u hier de oplossing voor!. Dit kan door het huidige systeem vanuit de binnenkant te voeren doormiddel van een Rain Flex ® liner uit duurzaam composiet.

Wellicht heeft u nu meer vragen dan voor het bezoek aan onze website!. Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Hemelwaterafvoer
Hemelwaterafvoer
Hier zit u een voorbeeld van een situatie waarin de hemelwaterafvoer geheel in ingebouwd.
Adresgegevens

Easy-Liner B.V.
Opaal 330
3316 LE Dordrecht
Contactgegevens

Tel: 078-2049327
E-mail: info ed easy middenstreepje liner punt nl
Volg ons op Facebook!
Bedrijfsgegevens

KVK: 58500472
BTW: NL853065962B01
Bank: NL27INGB0006092880
Website designed and made
by Easy-liner (C) 2023
Terug naar de inhoud